PRIVAATSUSPOLIITIKAST.

See privaatsuspõhimõte kirjeldab, kuidas teie isiklikku teavet kogutakse, seda kasutatakse ja jagatakse külastades või ostu sooritamisel Joopzy („sait”).

KOGU PERSONALINFO

Kui külastate seda saiti, kogume automaatselt teie seadme kohta teatud teavet, sealhulgas teavet teie veebibrauseri, IP-aadressi, ajavööndi ja mõne teie seadmesse installitud küpsise kohta. Lisaks kogume seda saiti sirvides teavet üksikute vaadatavate veebilehtede või toodete kohta, millised veebisaidid või otsinguterminid viitasid teile sellele saidile ja teavet selle kohta, kuidas te selle saidiga suhtlete. Me nimetame seda automaatselt kogutud teavet kui “seadme teavet”.

Milliseid isikuandmeid töödeldakse?

- „Küpsised” on andmefailid, mis paigutatakse teie seadmesse või arvutisse ja sisaldavad sageli anonüümset kordumatut tunnust. Lisateavet küpsiste ja küpsiste keelamise kohta leiate veebisaidilt Kõik küpsiste kohta.

- „Logifailid” jälgivad saidil toimuvaid toiminguid ja koguvad andmeid, sealhulgas teie IP-aadress, brauseri tüüp, Interneti-teenuse pakkuja, viite- / väljumislehed ja kuupäeva / kellaaja templid.

- „Veebimajakad”, „sildid” ja „pikslid” on elektroonilised failid, mida kasutatakse saidi sirvimise kohta teabe salvestamiseks.

- „Facebooki pikslid” ja „Google Adwords Pixel” on vastavalt Facebooki ja Google'i omanduses olevad elektroonilised failid, mida me kasutame, et pakkuda teile paremini isikupärasemat teenust ja saaksime oma tooteid pidevalt täiustada.

Lisaks sellele, kui teete ostu või proovite seda saidi kaudu osta, kogume teilt teatud teavet, sealhulgas teie nimi, arveldusaadress, tarneaadress, makseteave (sh krediitkaardinumbrid, PayPal), e-posti aadress ja telefon number. Me nimetame seda teavet kui „tellimusteavet”.

Kui räägime privaatsuseeskirjades isiklikust teabest, siis räägime nii seadme- kui ka tellimusteabest.

GOOGLE

Kasutame erinevaid tooteid ja funktsioone, mida pakub Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).

Google Tag Manager

Läbipaistvuse huvides võtke arvesse, et kasutame Google Tag Manager'i. Google Tag Manager ei kogu isiklikke andmeid. See hõlbustab meie siltide integreerimist ja haldamist. Sildid on väikesed koodielemendid, mis võimaldavad mõõta liiklust ja külastajate käitumist, tuvastada veebireklaamide mõju või testida ja optimeerida meie veebisaite.

Lisateavet Google Tag Manageri külastuse kohta: Kasutuspoliitika

Google Analytics

See veebisait kasutab Google Analyticsi analüüsiteenust. Google Analytics kasutab küpsiseid, mis on teie arvutisse paigutatud tekstifailid, et aidata veebisaidil analüüsida, kuidas kasutajad seda saiti kasutavad. Küpsise loodud teave veebisaidi kasutamise kohta (sealhulgas teie IP-aadress) edastatakse ja salvestatakse Google'ile Ameerika Ühendriikide serverites.

Juhime teie tähelepanu asjaolule, et Google Analyticsi täiendatakse koodiga „gat._anonymizeIp ();“ sellel veebisaidil, et tagada IP-aadresside anonüümseks kogumine (nn IP-maskeerimine).

IP anonüümsuse aktiveerimise korral kärbib / anonüümseks Google IP-aadressi viimase okteti nii Euroopa Liidu liikmesriikide kui ka teiste Euroopa Majanduspiirkonna lepingu osaliste jaoks. Ainult erandjuhtudel edastatakse täielik IP-aadress USA-s olevatele Google'i serveritele ja lühendatakse neid. Veebisaidi pakkuja nimel kasutab Google seda teavet teie veebisaidi kasutamise hindamiseks, veebisaidi operaatoritele veebisaidi tegevuse aruannete koostamiseks ja veebisaidi pakkujale muude veebisaidi tegevuse ja Interneti kasutamisega seotud teenuste osutamiseks. Google ei seo teie IP-aadressi ühegi muu Google'i valduses oleva teabega. Võite küpsiste kasutamisest keelduda, valides oma brauseris sobivad sätted. Pange siiski tähele, et kui te seda teete, ei pruugi te selle veebisaidi kõiki funktsioone kasutada.

Lisaks saate takistada Google'i andmete (küpsised ja IP-aadress) kogumist ja kasutamist, laadides alla ja installides brauseri pistikprogrammi, mis on saadaval saidil Üksikasjalikumalt.

Google Analyticsi kasutamisest saate keelduda, klõpsates järgmist linki. Arvutisse seatakse loobumisküpsis, mis takistab teie veebisaidi külastamisel teie andmete edasist kogumist:

Google Analyticsi keelamine

Lisateavet kasutustingimuste ja andmete privaatsuse kohta leiate aadressilt tingimused või poliivid. Pange tähele, et sellel veebisaidil täiendatakse Google Analyticsi koodi sõnaga „anonymizeIp”, et tagada IP-aadresside anonüümseks muutmine (nn IP-maskeerimine).

Google'i dünaamiline uuesti turundamine

Kasutame trivago reklaamimiseks Internetis, eriti Google'i Display-võrgustikus, Google'i dünaamilist uuesti turundamist. Dünaamilisel uuesti turundamisel kuvatakse teile reklaame selle põhjal, milliseid meie veebisaitide osi olete oma veebibrauserisse küpsise asetades vaadanud. See küpsis ei tuvasta teid ega anna juurdepääsu teie arvutile või mobiilseadmele. Küpsist kasutatakse teistele veebisaitidele osutamiseks, et „see kasutaja külastas konkreetset lehte, seega näidake neile selle lehega seotud reklaame”. Google'i dünaamiline uuesti turundamine võimaldab meil kohandada oma turundust teie vajadustele paremini vastavaks ja kuvada ainult teie jaoks asjakohaseid reklaame.

Kui te ei soovi trivago reklaame näha, saate Google'i küpsiste kasutamisest loobuda, külastades seda Google'i reklaamiseaded. Lisateabe saamiseks külastage Google'i veebisaiti PRIVAATSUSPOLIITIKAST..

Google DoubleClick

DoubleClick kasutab huvipõhiste reklaamide lubamiseks küpsiseid. Küpsised tuvastavad, millist reklaami brauseris näidati ja kas olete reklaamile pääsenud mõnele veebisaidile. Küpsised ei kogu isiklikku teavet. Kui te ei soovi huvipõhiseid reklaame näha, saate Google'i küpsiste kasutamisest loobuda, külastades seda Google'i reklaamiseaded. Lisateabe saamiseks külastage Google'i veebisaiti PRIVAATSUSPOLIITIKAST..

FACEBOOK

Kasutame ka ettevõtte Facebook Inc. (1601 S. California avenüü, Palo Alto, USA, CA 94304 USA, „Facebook”) pakutavaid siltide ja kohandatud vaatajaskonda.

Facebooki kohandatud vaatajaskonnad

Huvipõhise veebireklaami kontekstis kasutame toodet Facebooki kohandatud vaatajaskonnad. Sel eesmärgil genereeritakse teie kasutusandmetest pöördumatu ja mitteisikuline kontrollsumma (räsiväärtus). Seda räsiväärtust saab edastada Facebooki analüüsi- ja turunduseesmärkidel. Kogutud teave sisaldab teie tegevusi trivago NV veebisaidil (nt sirvimiskäitumine, külastatud alamlehed jne). Teie IP-aadress edastatakse samuti ja seda kasutatakse reklaami geograafiliseks kontrollimiseks. Kogutud andmed edastatakse ainult krüptituna Facebooki ja on meile anonüümsed, mis tähendab, et üksikute kasutajate isikuandmed pole meile nähtavad.

Lisateavet Facebooki ja kohandatud vaatajaskonna privaatsuspoliitika kohta leiate järgmiselt Facebooki privaatsuseeskirjad or Kohandatud vaatajaskond. Kui te ei soovi andmete kogumist kohandatud vaatajaskonna kaudu, saate kohandatud vaatajaskonna keelata siin.

Facebooki vahetus FBX

Kui külastate meie veebisaite uuesti turundamise siltide abil, luuakse otsene ühendus teie brauseri ja Facebooki serveri vahel. Facebook saab oma IP-aadressiga teavet, et olete meie veebisaiti külastanud. See võimaldab Facebookil määrata teie veebisaidi külastuse teie kasutajakontole. Sel viisil saadud teavet saame kasutada Facebooki reklaamide kuvamiseks. Juhime tähelepanu, et meil kui veebisaidi pakkujal pole teadmisi edastatud andmete sisust ja nende kasutamisest Facebooki poolt.

Facebooki konversioonide jälgimise piksel

See tööriist võimaldab meil jälgida kasutajate toiminguid pärast nende suunamist pakkuja veebisaidile, klõpsates Facebooki reklaamil. Seega on meil võimalik registreerida Facebooki reklaamide tõhusus statistika ja turu-uuringute jaoks. Kogutud andmed jäävad anonüümseks. See tähendab, et me ei näe ühegi kasutaja isiklikke andmeid. Kogutud andmeid salvestab ja töötleb aga Facebook. Teavitame teid selles küsimuses vastavalt meie praegusele teabele. Facebook on võimeline ühendama andmeid teie Facebooki kontoga ja kasutama neid andmeid oma reklaami eesmärgil vastavalt Facebooki privaatsuseeskirjadele, mis on toodud allpool: Facebooki privaatsuseeskirjad. Facebooki konversioonide jälgimine võimaldab ka Facebookil ja tema partneritel näidata teile reklaame Facebookis ja väljaspool seda. Lisaks salvestatakse nendel eesmärkidel teie arvutisse küpsis.

  • Veebisaiti kasutades nõustute andmetöötlusega, mis on seotud Facebooki piksli integreerimisega.
  • Kui soovite oma loa tühistada, klõpsake siin: Reklaamide seaded.

KUIDAS KASUTAME OMA ISIKUANDMETE?

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks jakliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendipoolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohaletoimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele kakliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmedteenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoefunktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

  • Suhtle teiega;
  • Saate vaadata meie tellimusi potentsiaalseks riskiks või pettuseks; ja
  • Kui olete kooskõlas meiega jagatud eelistustega, esitage teile teavet või reklaami, mis on seotud meie toodete või teenustega.
  • Pakume teile isikupärastatud kogemusi
  • Kasutamine analüütilistel eesmärkidel, sealhulgas reklaamimiseks ja ajakohastamiseks erinevatel platvormidel, näiteks, kuid mitte ainult, Facebook ja Google.

Me kasutame kogutud seadmeinfot, mis aitab meil kuvada potentsiaalset riski ja pettusi (eriti teie IP-aadressi) ja üldisemalt meie saidi täiustamiseks ja optimeerimiseks (näiteks analüüsimeetodite loomiseks selle kohta, kuidas meie kliendid sirvivad ja suhelda Sait ja hinnata meie turundus- ja reklaamikampaaniate edukust).

OMA ISIKUANDMETE OSUTAMINE

Jagame teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, et aidata meil teie ülaltoodud isiklikke andmeid kasutada. Kasutame Google Analyticsit, et aidata meil mõista, kuidas meie kliendid seda saiti kasutavad - selle kohta, kuidas Google teie isiklikku teavet kasutab, saate lugeda siit: Privaatsus. Võite ka Google Analyticsist loobuda siit: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Samuti võime teie isikuandmeid jagada, et järgida kohaldatavaid seadusi ja eeskirju, vastata kohtukutsele, otsinguotsusele või mõnele teisele seaduslikule teabenõudele teabe saamiseks või meie õiguste muul viisil kaitsmiseks.

KÄITUMINE REKLAAM

Nagu eespool kirjeldatud, kasutame teie isiklikku teavet teile sihitud reklaamide või turunduskommunikatsiooni edastamiseks, mis meie arvates võivad teid huvitada. Sihtreklaami toimimise kohta lisateabe saamiseks külastage Network Advertising Initiative'i (NAI) hariduslehte aadressil Undersveebireklaamide tasandamine.

Sihtreklaamidest saate loobuda, kasutades järgmisi linke:

Lisaks võite mõnest nendest teenustest loobuda, külastades Digitaalreklaamide Alliansi loobumisportaali aadressil Digitaalse reklaami liidu liikmed.

ÄRGE TRACK

Pange tähele, et me ei muuda meie saidi andmete kogumise ja kasutamise tavasid, kui näeme teie brauserist signaali Ära jälgi.

oMA ÕIGUSTE

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isiku samasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Lisaks, kui olete Euroopa resident, märkige, et töötleme teie teavet, et täita teiega (näiteks kui teete saidi kaudu tellimusi) lepinguid täitvad lepingud või järgite teisi meie eespool loetletud õigustatud ärihuve. Lisaks võtke arvesse, et teie teave edastatakse väljaspool Euroopat, sealhulgas Kanadasse ja Ameerika Ühendriikidesse.

Andmete taastamine

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus omaisikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel(vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

MUUTUSED

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel. Võimalikud viisid kontakteerumiseks on e-post nutriestsupplements@gmail.com ja telefon +XNUMX XNUMX XNUMX XNUMX Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon(info@aki.ee).

TEKSTITURGUSTAMINE JA TEATISED (kui on kohaldatav)

Sisestades kassas oma telefoninumbri ja vormistades ostu, nõustute, et võime teile saata tekstteateid (teie tellimuse kohta, sealhulgas hüljatud ostukorvide meeldetuletused) ja tekstiturunduse pakkumisi. Teksti turundussõnumid ei ületa 15 kuus. Vastates saate lõpetada edasiste tekstsõnumite tellimise STOP. Võib kehtida sõnumi- ja andmeedastuskiirus.

VÕTA MEIEGA ÜHENDUST

Lisateavet meie privaatsuse tavade kohta, kui teil on küsimusi või soovite kaebust esitada, võtke meiega ühendust e-posti teel [Email kaitseb]